Puhtaan puuvillanauhan viisi ominaispiirrettä

Julkaisuaika: 2020-09-18 18:19:44  Hits: 0

1. Hygroskooppisuus: puuvillanauhalla on hyvä hygroskooppisuus. Normaalioloissa nauha voi absorboida vettä ympäröivästä ilmakehästä, ja sen kosteuspitoisuus on 8-10%. Siksi se koskettaa ihmisen ihoa ja saa ihmiset tuntemaan olonsa pehmeäksi, mutta ei jäykäksi. Jos hihnan kosteus kasvaa ja ympäröivä lämpötila on korkea, vesinauhan vesipitoisuus haihtuu ja häviää, jolloin hihnan vesitasapaino säilyy ja ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi.

2. Kosteuden säilyttäminen: Koska puuvillateippi on huono lämmön ja sähkön johtoja, lämmönjohtokerroin on hyvin pieni, ja koska itse puuvillanauhalla on huokoisuuden ja suuren joustavuuden edut, niiden välillä voi kertyä suuri määrä nauhat, ja ilma on huono lämmön ja sähkön johtaja. Siksi puhtaalla puuvillateipillä on hyvä kosteuden pidättyvyys, ja se saa ihmiset tuntemaan olonsa lämpimäksi puhdasta puuvillateippiä käytettäessä.

3. Hygienia: puuvillanauha on luonnollinen kuitu, sen pääkomponentti on selluloosa ja pieni määrä vahamaisia ​​aineita ja typpeä sisältäviä aineita ja pektiiniä. Puhdasta puuvillanauhaa on tarkastettu ja harjoitettu monista näkökohdista. Sillä ei ole ärsytystä ja kielteisiä vaikutuksia joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa. Ihmiskeholle on hyvä käyttää sitä pitkään.

4. Lämmönkestävyys: puhtaan puuvillanauhan lämmönkestävyys on hyvä. Kun lämpötila on alle 110 ℃, nauhassa oleva vesi haihtuu eikä kuitu vaurioidu. Siksi puhtaan puuvillanauhan käytöllä, pesulla, painamisella ja värjäyksellä ei ole vaikutusta nauhaan huoneenlämmössä, mikä parantaa puhtaan puuvillanauhan pesu- ja kulutuskestävyyttä.

5. Alkalikestävyys: puuvillanauhalla on suurempi alkalinkestävyys, eikä nauha vahingoitu alkaliliuoksessa. Tämä ominaisuus edistää pesua, desinfiointia ja epäpuhtauksien poistoa käytön jälkeen. Samaan aikaan puhdas puuvillanauha voidaan värjätä, tulostaa ja käsitellä uusien nauhalajikkeiden tuottamiseksi.

zmkm-800_800.jpg

Edellinen: Käytetty materiaali ja hihnan ol...

Seuraava: Nauhatuotteiden luokitus